Vintage vjenčanje: odmor zauvijek

Vintage vjenčanje: odmor zauvijekVjenčanja se odnose na događaje koji su jedinstveni. Nitko ne misli da će se vjenčati ili se ponovno vjenčati. Tako vjenčanje s punom odgovornošću može se pripisati onim praznicima koji se događaju samo jednom u životu. Ideja vjenčanja trebao bi biti odraz "svijeta" upravo tih muškaraca i žena, a to je njihov odnos. Vjerojatno, izbor vjenčanog stila ne ovisi samo o fantaziji, estetskim idejama nevjeste i mladoženja, već io njihovom cjelokupnom "osjećaju života". Neće svaki par učiniti takav izbor - vjenčanje u vintage stilu. Uostalom, takvo vjenčanje zahtijeva vrlo veliku količinu informacija, znanja i vještina. To ne znači samo "neobično vjenčanje": ideje za takvo vjenčanje trebaju se sami smisliti, ali većina dijelova treba biti izrađena rukom. I ovaj će pristup sigurno zahtijevati određena znanja i vještine.

Godišnje vjenčanje, kao događaj koji se organizira, nije jako različit od redovitog vjenčanja:

1.Kreativni dio, razvoj zajedničkog vjenčanja, razvoj scenarija, razvoj zajedničkog stila.

2.Organizacijski dio, odabir mjesta, razvoj rute, organizacija prijevoza, izbor fotografa, snimatelja, stilista, toastmastera, izbor haljine i kostima, izrada popisa gostiju, naručivanje pozivnica, ukrasa za dvoranu, automobila, izbor izbornik, izrada glazbenog lista i odabir glazbene opreme i DJ-a, izradu ukupnog proračuna.

3.Realizacija vjenčanja.

Međutim, berba vjenčanja zahtijevat će velika ulaganja kako u pogledu financija, tako iu smislu fantazije i osobnog vremena.

Za početak, kako biste odlučili o temi. To jest, trebate odlučiti u koje će vrijeme berba vjenčanja pripadati:

  • do tridesetih godina;
  • Godine 1940-1950;
  • 1960-1970;
  • vječno doba.

Nakon toga, bolje je "uroniti" u život koji se tada dogodio. Na primjer, stare fotografije pomoći će vam da pomognete "osjećati" to vrijeme. Nakon pregleda časopisa vjenčane mode, možete se odlučiti za modele haljina i odijela, a zatim odabrati melodije odgovarajućeg stila. Nakon što ste pronašli kartice, pogledajte što dizajn, koja shema boja i koji ukrasi prikladniji za vjenčanje. Potrebno je odabrati glavni motiv, na primjer, sedamdesetih godina - to je geometrijski oblik kristala.

Epoha se izražava kao širokim svijetlim potezima, iako je moguće potpuno "izgubiti" vjenčanje u jednom ili drugom stilu. Tijekom blagdana trebao bi biti upadljiv detalj. U viktorijanskom dobu motiv ptica bio je vrlo moderan. Na ulazu, na primjer, možete staviti kavez s kanarijama, i privući naprtnjače s perjem; mora postojati i ptica na karticama imena. Prema tome, glavni element dekora će biti perje. Iako je ograničeno na jedan element ne vrijedi, ne biste trebali odabrati više od tri.

Izbornik također treba odražavati doba. Naravno, skoro je nemoguće napraviti cjelokupnu banket u receptima, na primjer, 1940-ih godina, ali sasvim je moguće pronaći kuharicu za izradu vjenčanja i deserta ili grickalica.

Općenito, ako se organizira berba vjenčanja, razmotrite sljedeće:

  1. Svi elementi dekor moraju odgovarati stilu odabranog doba.
  2. Morate odabrati dvije ili tri boje koje definiraju cjelokupnu shemu boja.
  3. Moraju se definirati glavni motiv uređenja.
  4. Moramo izraditi glavne elemente dekor.

I radost, osmijeh i gosti, i iznenađenje, oduševljenje i zaboraviti ne-cvijeće - ovo je dan vjenčanja u vintage stilu!

Related news

Vintage vjenčanje: odmor zauvijek Vintage vjenčanje: odmor zauvijek Vintage vjenčanje: odmor zauvijek Vintage vjenčanje: odmor zauvijek Vintage vjenčanje: odmor zauvijek Vintage vjenčanje: odmor zauvijek