Смешни поздравления от детето за сватбата

Сватбата е най-забавната почивка на всички! Луд празник, шик табла, любезни думи и танци до есента! Кой ще може да се противопостави на всичко това? Единственият труден и обезпокоителен момент е подготовката за празненството! Всичко трябва да се мисли до най-малките подробности. Декорът на стаята е незаменимо условие, както и весела водеща и запалителна музика. Но докосването на моменти също трябва да бъде направено в сценария. Изключителен брой ще бъде поздравлението за сватбата от децата. Хладно мини-шоу трябва да се подготви предварително с малките гости!

Детешисто, но не бръмчене

При всяка разбираема и неразбираема ситуация, децата се държат спокойни и естествени. Поради това, на сватбеното тържество те ще се чувстват като риба във водата. Родителите трябва да подготвят шикозно облекло за децата си, тъй като те ще бъдат в светлината на прожекторите и ще навлязат в фотографския обектив повече от младоженците.Смешни поздравления от детето за сватбата

Поздравлението от детето за сватбата може да бъде комично, сериозно, под формата на скица или стихотворение. Основното нещо е да се научат думи и емоции. Гостите обикновено оставят сълза по време на желанията на децата.

Битката за половете

За комични поздравления поканете момчето и момичето. Те ще се състезават по желание на булката и младоженеца. Децата казват от своя страна хумористични фрази, започва един малък джентълмен:

- Пожелавам ви любов, щастие и кнедли. Така че съпругата ми изпери панталоните и те спаси от скуката.

- Искам да ви пожелая да купите повече рокли, да изберете обувки наведнъж, да не забравяте за спиртни напитки. В края на краищата, заплатата на съпруга да си купите това, от което се нуждаете.

- Пожелавам ви ум, приятели с чести риболов, топъл пуловер и гараж, не бъди тъжна, така че ... (името на младоженеца) е наш.

- Като колега за вас искам да пия чай вечер с моя приятел, да отида в бутици, да отида в салона, да не насичам сериозно съпруга си.

Децата казват в припева:

- Пожелаваме Ви още една дача и три магарета!

Всеки ще хареса такава поздрава за сватбата от децата, забавните линии, разговорени от умни деца, ще забавляват гостите.

Малка сцена

Искам скриптът на сватбата да не е банален. Можете да използвате децата на забавна сцена. Преди това трябва да направите някои репетиции, така че децата да се чувстват уверени с голям брой хора. Идеята за малка пиеса е, че децата ще покажат любовната история на младоженците. Ако на сватбата присъстват много деца на различни възрасти, по-добре е да ги включите всички. Първата двойка младо момиче ще покаже как се срещнаха младите хора. Втората двойка е сватбена церемония в подходящи костюми. Но третата двойка ще покаже на младоженците аудитория за пенсиониране. Оригинално поздравление за сватбата от децата ще излезе, приятно действие ще очарова гостите.

Домакинът съобщава, че сега гостите ще видят истински спектакъл с холивудски звезди. Първите две деца излизат; момчето се опитва да се запознае с момичето:

- Здравей, сладко същество.

- Здравей млад мъж.

- Да се ​​запознаем! Моето име е …. нека предполагам, вероятно ... (име на булката).

- Да! Вие ли сте психически?

Вторият акт

Децата тръгват. Олово: "Две години са минали!"

Момчетата се появяват в костюмите на булката и младоженеца. Водещият силно крещи: "Това е горчиво!" Децата отговарят: "Не, искаме да изпълним танца!"

Вместо очаквания валс, децата танцуват хип-хоп! Ще бъде много интересно. Поздравления за златната сватба на децата ще бъдат много полезни! След буря от аплодисменти третата двойка влиза в сцената. Момчетата са облечени като стари мъже, момиче в кърпа, представляват пенсионери.

- Скъпа, толкова много години са минали и аз те обичам преди много години.

- О, старият, напълно изчезнал, пил си Валидол или какво?

- И в моята младост ще скочиш от щастие!

- Това е шега, скъпа! Не е ли все още свикнал с моето чувство за хумор?

Старите мъже се прегръщат. Те се обръщат близо до изхода и гръмогласно казват: "Ние сме потънали в пенсията!"

Трябва само да включите в програмата поздравления на децата за сватбата. Забавни, забавни и топли думи са по-приятни за слушане от деца повече от тройно!

Много хумор не се случва, но сериозни желания също трябва да звучат от устата на децата. Вдигнете допирни линии, дори и да е дори проза. Основното е, че те ще звучат от сърце, искрено. Децата с букет цветя ще се доближат до масата на булката и младоженеца и ще изнесат речта си. Поздравления за сватбата на малки деца е особено приятна гледка.

"Сега ние ви завиждаме малко, толкова красиво, щастливо, любящо, но за нас всичко това напред, затова не сме засегнати!" Искаме да ви пожелаем дълъг живот заедно. приятелски настроен, а ти си отгледал много добри деца! "

Можете да изберете такова интересно поздравление от детето за сватбата: "Усмихвайте се, се забавлявайте, бъдете щастливи, не се притеснявайте, преживявайте живота си заедно и никога не си тръгвайте, вие сте много подходящи един за друг, красиви и умни. това е завинаги и ще носиш любовта ти през годините. И след петдесет години отново ще се срещнем в тази стая и ще отпразнуваме златната си сватба! "

С помощта на цветя е интересно да поздравим младоженците. Купете необходимите творения на света на флората и оставете детето да им даде един младоженка. Такова необичайно поздравление от детето за сватбата ще изненада гостите. Думите трябва да се научат предварително.

  • Давам ви маргаритки от дъното на сърцето ми, така че винаги сте толкова добри.
  • Умната роза е надарена с вас като подарък, позволяваща ви щастливо да живеете заедно.
  • Скромни виолетови, като "zavlekalki". Нека булката винаги да бъде кокетка и тя няма да забрави за нейния чар.
  • Метъл дъб дарим двойката си, за да не забравяме руската баня.
  • Елегантна орхидея, декорирай къщата си като фея.

Можете да изберете всякакви цветя, които невеста обича, тя ще бъде особено доволна. Подобно поздравление от детето за сватбата ще звучи оригинално и neizbito.

Щастливи сме от сърцето

Родителите често вземат децата си на сватбата. Дори ако никой от тях не е подготвил реч предварително, няма значение. Децата се хващат в движение. Научете с тях няколко реда точно по време на празника, импромптутът може да стане още по-добър от стиховете, които се запомнят в седмиците.

Такъв живот, който желаем,

Да изглежда като приказка

А мястото, от което да имаш достатъчно

Пелени, зърна и колички.

Желая ви момчета

Всяка сутрин отново и отново

Поздравления от дете за сватба могат да бъдат представени под формата на танц или песен. Определете всички таланти на малките гости и направете програма.

Празнувайте празниците със забавления, сложете душата си в тях и след това споделете топлите си спомени и цветни снимки!

Related news

Смешни поздравления от детето за сватбата Смешни поздравления от детето за сватбата Смешни поздравления от детето за сватбата Смешни поздравления от детето за сватбата Смешни поздравления от детето за сватбата Смешни поздравления от детето за сватбата Смешни поздравления от детето за сватбата Смешни поздравления от детето за сватбата Смешни поздравления от детето за сватбата Смешни поздравления от детето за сватбата Смешни поздравления от детето за сватбата Смешни поздравления от детето за сватбата Смешни поздравления от детето за сватбата Смешни поздравления от детето за сватбата Смешни поздравления от детето за сватбата