Лятна рокля: онлайн игра за момичета

Всички малки момичета обичат да изпробват дрехите на красивата майка, но не всички майки могат да го правят. Други момичета обичат да носят кукли, но не винаги знаят как да изберат подходящите обувки за роклята и блузата за панталоните. Нова онлайн игра "Summer Dress Up" може да помогне за решаването на всички тези проблеми. В тази игра младите модни момичета могат да се научат да създават ярки оригинални изображения, да променят екипировки, обувки и аксесоари от модерен виртуален гардероб. Освен това момичетата ще имат отлична възможност да се потопите в приказната атмосфера на миналото лято и да мечтаят за слънцето.

Лятна рокля: онлайн игра за момичета

"Summer Dress Up" развива естетически вкус и творчески способности за всяко момиче. Не е тайна, че ярките визуални образи активират мисълта и развиват въображението. Целта на играта е да се облече момичето с помощта на различни инструменти. Бебетата имат чудесна възможност да опитат красиви дрехи, да променят чанти, обувки и бижута. Обличайки виртуални кукли, момичетата имат възможността да сравнят резултатите от своята креативност, като контролират само един лев бутон на мишката.

Основни правила за момичетата

"Летни рокли", придружени от оживена ритмична музика, създават страхотно настроение и се зареждат с положителна енергия. Интерфейсът на играта е много ясен и удобен. Всяко момиче може лесно да разбере всички правила сами.

  1. На първо място, можете да изберете различни прически и цвят на косата: тъмно, руса или червено - всичко е за всеки вкус.
  2. След това трябва да изберете шапки и очила. В играта "Summer Dress Up" не можете да ги носите, но ако си спомняте това на улицата, плюс трийсет градуса, тогава без тях, може би, не може да направи.
  3. Момичетата могат да избират и разнообразие от сутиени. Играта има много ярки цветове и различни дизайни.
  4. Друга особеност на играта е възможността да изберете оригинални декорации. Това са златни пръстени, романтични мъниста и гривни от морски костюми. Картините са толкова реални, че момичетата могат веднага да искат да получат такива бижута в своята колекция. Така че родителите може да се наложи да се развиват в бъдеще.
  5. И, разбира се, изборът на обувки и чанти - най-вълнуващото събитие в играта "Summer Dress Up". Разнообразие от модели ще учудват въображението на всеки модач.
  6. Също така трябва да се помни, че има няколко фона в играта. Следователно, може да се случи, че на един фон момичето изглежда зашеметяващо, а от друга - слабо и неекспресивно. Малките модачи ще трябва да се научат да вземат предвид всички детайли и нюанси на стилен образ.

Игри за обличане - лято, ново, слънчево - ще научи всяко момиче на всички тънкости и трудности при избора на красиви и модерни дрехи, ще насърчи момичетата да се обличат ярко и стилно във всяко време. Приемайки таблет или лаптоп с тях в морето, бебетата могат да експериментират с виртуален гардероб, за да знаят на почивка как да изберат подходящите дрехи за всеки повод. Или просто завладяваща да прекарате свободното си време за тази игра.

Related news

Лятна рокля: онлайн игра за момичета Лятна рокля: онлайн игра за момичета Лятна рокля: онлайн игра за момичета Лятна рокля: онлайн игра за момичета Лятна рокля: онлайн игра за момичета Лятна рокля: онлайн игра за момичета Лятна рокля: онлайн игра за момичета Лятна рокля: онлайн игра за момичета Лятна рокля: онлайн игра за момичета Лятна рокля: онлайн игра за момичета Лятна рокля: онлайн игра за момичета Лятна рокля: онлайн игра за момичета Лятна рокля: онлайн игра за момичета