Dråpeglass: hva vet vi om dem

Den solfylte sommeren i sommer drar i økende grad ideen om at det ville være fint å få nye solbriller. Til tross for at valget i stor grad avhenger av de enkelte karakteristikkene og preferansene til en bestemt person, foretrekker mange seg å ha brilledråper. Dessuten har denne trenden eksistert så lenge siden at en slik form av rammen med rette kan betraktes som en klassiker. Men er de på mote nå? Du spør deg ofte om dette spørsmålet hver gang du ser dem på en stilig person.Dråpeglass: hva vet vi om dem

Briller, dråper, som de fleste trendtendene, kom til oss fra USA. En av de første prototyper av dette skjemaet ble opprettet i 1930 av Bausch \ u0026 Lomb av en spesiell bestilling av ett flyselskap for sine piloter. Derfor har dråpeglass et annet navn som ikke alle vet om: aviator briller. I de første modellene ble det brukt grønt glass, og på grunn av dette så bildet seg skarpere. Dråplet briller fikk sin popularitet i de samme 30-årene, etter general D. MacArthur, som var kjent på den tiden, begynte å bære dem.Det var da at masseproduksjon ble etablert, og fra den tiden kunne noen kjøpe dem. På 70-tallet ble denne form for briller svært populær blant filmstjerner. Og senere begynte de å bære og kapitalisere fasjonable kvinner som ønsket å være som deres avguder. I dag utvikler Internett-teknologien deg muligheten til å velge og kjøpe slike briller for å bestille, uten å gå til solen for et langt søk etter den mest likte modellen. Det er verdt å merke seg at tradisjonelle, klassiske "aviatorer" er produsert av Luxottica under varemerket Ray-Ban. Deres linser er laget av glass, og selv i dag er det langt fra det mest optimale materialet. Salg av dette merket vokser stadig over hele verden.

Karakteristiske trekk ved "dråpene" er en rett ramme med en tynn bro på nesebroen, buede brede armer og langstrakte dråpeformede linser. Aviator briller er laget i slike ulike variasjoner at det er enkelt for hver person å velge skjemaet som tilsvarer hans stil. De som foretrekker klassikerne, vil sikkert ha en tynn metallramme med brede ørekrok, disco-fans kan velge en farget plastramme, etc. I tillegg til at du kan velge briller med favorittskygge (blå, brun, grønn, mørkegrå, gradient, etc.), kan du også bestille speilet dråpeglass - utsikten fra dem er rett og slett fantastisk!

Denne typen solbriller har mange ubestridelige fordeler:

  1. Allsidighet. "Droplets" passer for absolutt alle, uansett kjønn og form av ansiktet.
  2. Flott kombinasjon med noe klær. Uansett hva du har på deg: en vest, jeans, en cocktailkjole eller en kostyme, kan du være sikker på at "aviatorene" er perfekte for din stil.
  3. Popularitet. Et slikt tilbehør vil aldri gå ut av mote og vil alltid være relevant, uansett hva produsentene av rammer vil oppfinne.

I tillegg er solbriller en fin måte å forhindre utseende på, etterligne rynker og på en pålitelig måte beskytte øynene mot eksponering for ultrafiolett stråling og for lys sol.

Related news

Dråpeglass: hva vet vi om dem Dråpeglass: hva vet vi om dem Dråpeglass: hva vet vi om dem Dråpeglass: hva vet vi om dem Dråpeglass: hva vet vi om dem